Juleferien 2011

I år tok jeg tidlig juleferie. Jeg hadde siste arbeidsdag før ferien lørdag 17. desember, og 18. desember satte jeg kursen sørover.

Mandagen reiste jeg til Sandnes og Stavanger på dagstur. Først og fremst for å besøke den nye jobben jeg starter i 1. februar, men også for å finne sted å bo. På ettermiddagen dro jeg inn til Stavanger.

Deretter tibragte jeg noen dager i Oslo, før jeg dro til Gjøvik for å feire jul. Der ble jeg til julaften kvelden, for så å dra til Enebakk. 1. juledag var det tid for et lite familiebesøk på Fetsund, før jeg reiste tilbake til Hammerfest 2. juledag.

Her er en liten video jeg har laget av turen:

This entry was posted in Gjøvik, Norge, Oppland, Oslo, Rogaland, Sandnes, Stavanger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *