På besøk i Øksfjord

Helgen 18. – 20. november 2011 var jeg på besøk i Øksfjord. Øksfjord er kommunesenteret i Loppa kommune, som i følge SSB hadde et innbyggertall på 1 087 pr. 1. oktober 2011. Øksfjord ligger i havgapet, sør i Finnmark, og har veiforbindelse mot Alta. Skal man til Hammerfest, hvor jeg i skrivende stund bor, er det rasket å ta båt. Det går rutebåt som tar rundt to timer, samt at Hurtigruta også stopper her.

Jeg hadde en veldig koselig helg. Bland annet fikk jeg med meg lørdagens julemarked, arrangert av bygdas husflidslag. Der ble det solgt mye forskjellig. Selv endte jeg opp blant annet med et par tovede votter til meg selv, som jeg ønsket meg.

Her er noen bilder fra turen:

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie
På Loppa folkebibliotek.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie
På julemarked.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

Foto (c) 2011 Elin Bekkebråten Sjølie

This entry was posted in Finnmark, Norge, Øksfjord. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *